Páros Női Csomag

Ft24.990

Stílusos 2 db. női kékfény szűrő monitor szemüveg, amely védi szemed a digitális eszközök kék fényétől. Jobb alvást és egészségesebb életet biztosít.

Vidd őket párban. Együtt olcsóbb. 

Elfogyott

60 napig visszaadhatod, magyarázkodás nélkül
 Villámgyors 1-2 napos szállítás
A 12:00-ig leadott rendelést 95%, hogy a következő munkanap megkapod.
Ajándék tok
Ingyenes visszaküldés országszerte

Vélemények

Vásárlóink mondták

Előnyei

Funkciók

Blueoptic-nál

Monitor szemüveg - Gyakori kérdések

A szemüvegek nem dioptriásak. A látásodat semmilyen módon sem befolyásolják, de a kék fény részleges szűrése miatt óvja a szemeid és csökkenti a szemfáradtságot a gép előtt.

Ha a szemed nem tökéletes és kontaktlencsét hordasz, akkor is tudod használni, viszont ha dioptriás szemüvegre van szükséged, azt külön kell készíttetned. Kérd kék fény szűrő réteggel,
segít a Computer Vision Szindróma ellen.

A szemüveget 1 méretben tudod megvásárolni: a Női keretnél a lencseszélesség 52 mm, a hídszélesség 20 mm, a szárhossz 140 mm.

Unisex termék esetében a lencseszélesség 54 mm, a hídszélesség 17 mm, a szárhossz 140 mm.

Tapasztalataink alapján ez a vásárlóink 98%-nak megfelel.

De erre a 98%-ra 100% pénzvisszafizetést vállalunk: ha nem jó a méret, visszakapod az árát, sőt, most még a visszaküldés költségeit is mi álljuk!

Igen, mert 0 dioptriás csak a kék fény káros hatásait gyengíti, így bármilyen szemmel tökéletesen kompatibilis – és a lencséddel sem lesz gondod!

Több mint valószínű, hogy igen. 1 éve foglalkozunk a BlueOptic monitor szemüvegek forgalmazásával, és a tapasztalatok alapján szinte mindenkinek segített megszüntetni a szem kiszáradását, irritációját, a kellemetlen, égő, viszkető tüneteket. 

Azonban a legtöbb dologhoz hasonlóan ez sem tökéletes, és pár esetben előfordult, hogy nem használt, – például mert kiderült a vásárlóról, hogy nem hibátlan a látása, és dioptriás szemüvegre lett volna szüksége.

Éppen ezért vállalunk 60 napos, 100% pénzvisszafizetést a BlueOptic monitor szemüvegekre: ha úgy érzed, hogy neked nem vált be, csak szólj, és visszafizetjük az árát!
Sőt, a visszaküldést is mi álljuk, így a kipróbálás neked valóban nem kerül semmibe. Elérhetőség alul a kapcsolat fülön.

Ha úgy érzed, hogy nem csökkenti a tüneteket, rossz a méret, vagy kényelmetlen, akkor küldd csak vissza nekünk és a teljes vételárat visszafizetjük neked – sőt, még a visszaküldés költségét is mi álljuk!

Annyi csak a dolgod, hogy a megadott email címre küldesz üzenetet, utána pedig egyeztetjük a többit.

A szemüvegek árát kérdés nélkül visszafizetjük, de ha szánsz időt és írsz pár sort, hogy miért nem vált be, vagy mi volt vele a gondod, azzal sokat segítesz nekünk, hogy a jövőben kiküszöbölhessük a további hasonló problémákat. 

Különböző kék fény szűrő módszerekkel, ami lehet egy alkalmazás (lásd fentebb), monitorra szerelhető szűrők, vagy egy monitor szemüveg. A szoftveres, vagy felszerelhető filterek a képernyők káros sugárzásaitól védenek.

Alapvetően nincsenek, hiszen semleges dioptriájú, nem tesz mást, csak csökkenti  a szemfáradtságot és gyengíti a kék fényt.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy azt hiszed, a látásod még jó, de a valóságban már van némi szemromlás, ezen pedig a BlueOptic sem segíthet, sőt, akár ronthat is a helyzeten.

Ha azt veszed észre, hogy a BlueOptic viselésével is

  • elfárad a szemed,

  • megfájdul a fejed a nap végére,

  • meg többet kapod magad azon, hogy enyhén hunyorítasz,

  • közelebb/távolabb kell tartani a kisbetűs olvasnivalót,

minél előbb menj el szemorvosi vizsgálatra!

A lencse minden esetben 0 dioptriás, anyaga CR-39 műanyag, ami 1,56 törésmutatójú.